sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Let's go somewhere where nobody knows our name

 
Tämmönen parivaljakko olis suunnitellu lähtee Roadtripille yhdessä! Päätettiin tää Jasun kanssa ihan yhtäkkiä koulun ruokalassa kun alettiin puhua miten siistiä se olisi ja katteltiin kaikkia kuvia roadtripeistä. 
Ajankohta olisi kesällä kun molemmat on täyttänyt 18 vuotta. Lähettäisiin siis kiertämään Eurooppaa ympäri autolla ja yövyttäisiin välillä jossain leirintäalueilla. Ehkä joskus jossain kivassa hotellissakin. :) Mutta tähän suunnitelmaan tarvitsee myös paljon rahaa, joten ollaan ruvettu sitäkin jo keräämään. ;) Askarreltiin itse omat roadtrip boxit! Ne tuo vähän lisää motivaatiota rahan säästämiseen. Laitetaan siis joka kuukausi sinne sen verran rahaa mitä mieli tekee.
Tässä alla kuva mun boxista. :)
 


Loppuun vielä vähän fiilistelykuvia. :)
 
 
 
 
 
 

 


Love, 
  Mona


PS. ja me ollaan siis ihan tosissamme tän suhteen! ;D













4 kommenttia:

  1. Mun pari kaveria oli viime kesänä interreilaamassa. En edes muista kuinka monessa maassa ne kävi, mutta yöpyivät enimmäkseen hostelleissa. Oli kuulemma ikimuistoinen reissu ja kuvien perusteella ihan ainutlaatunen!

    Itellä ei oo kyllä rohkeutta lähtee tollaselle reissulle... Ei tällä kielitaidolla :D Mut ihana toi boxi! Inspiroi itteäkin tekemään tollasen 8)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi tosi makeeta! Uskon, että heillä oli varmasti ihana reissu! Mä niin oon unelmoinu kanssa, että pääsen vetäseen tommosen matkan ja ootan jo ihan innolla. :D Oon niin semmonen ihminen, joka tykkää matkustella.
      Hahaha mä en edes ollut tullut vielä ajatelleeksi tota kielitaitoa mutta tällä sanavarastolla mennään. :Dd
      Ja tota boxia oli tosi kiva tehdä! Suosittelen ehdottomasti semmosta jos haluaa rahaa vähän säästää kun se on niin söpö, että pakko aina välillä vähän pistää jotain sinne! :D

      Poista
    2. Mitä materiaalia toi boxi on? Tai siis mikä se oli alunperin ennen ku koristelit sen? :p

      Poista
    3. Se on ihan vaan pahvia niinkuin kenkälaatikot ynnämuut. :) Ostin sen Sinellistä ja maksoi about 3euroa!

      Poista