sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Päättärit

 
 




Päivänasu:
Paita - Hawaiilta
Farkkushortsit - Gina tricot
Converset - Andiamo
Laukku - Anttila
 
 
Nyt on sitten peruskoulukin suoritettu! Tämä ysiluokka hujahti tosi nopeasti ohi, varsinkin kevät! En ole vieläkään ehtinyt tajuta, että nyt se on oikeasti ohi ja loma alkanut. En jää koulua ikävöimään ollenkaan vain sen oppilaita. Luokkaamme mulla tulee ja on jo tullut hieman ikävä kun on miettinyt, että tämän kesän jälkeen ei palaakkaan yhdessä kouluun niiden ihmisten kanssa. Tästä alkaa uusi luku meidän elämässämme. Jokainen lähtee kulkemaan omaa polkuaan eteenpäin kaikkine haasteineen, suruineen ja iloineen. Joidenkin kanssa tiet erkanevat ja joidenkin kanssa jatkuvat. Toivon kaikille hyvää jatkoa ja ihanaa kesää.
Me hankittiin luokallemme pari viikkoa sitten luokkasormukset. Minun näkyy yhdessä ylemmistä kuvista. Tapaaminen on sovittu 10 vuoden päähän. Saas nähdä mitä käy, toivottavasti tapaaminen onnistuisi niin, että kaikki muistaisivat sen. Olisi kiva nähdä miten kaikki ovat muuttuneet ja millainen elämäntilanne heillä on. Mä oon itse ihan kiintynyt tohon sormukseen ja pidän sitä kokoajan. :D Se on tosi nätti mun mielestä kun on niin yksinkertainen. :)
Sitten vielä nopea kertaus eilisistä päättäreistä... Näin juhlan jälkeen Janinan. Me vain hengailtiin, syötiin hyvää ruokaa ja korkattiin yksi shampanja pullo ysin päättymisen ja kesän kunniaksi. :) Yöllä saatiin kumminkin yhtäkkiä idea mennä katsomaan Hangover 3 puoli kahdentoista näytökseen... :Dd Se oli tosi hyvä leffa eli sai ihan mukavat naurut. :D
Tänään kävin äidin kanssa Vuosaaressa kävelemässä Aurinkolahdessa ja syömässä jäätelöä. Vitsit se on niin ihana paikka!
 
Love,
  Mona
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti