keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Kesälle kaunis rusketus + rento rantakampaus

Heipsan täältä auringon alta!
Ihanaa kun ilmatkin ovat lomalla suosineet näin hyvin. Aivan kuin olisi etelän lämmössä. Ajattelinkin nyt pistää tähän esimerkkiä houlettomasta kesäkampauksesta jos on pitkät hiukset ja kuumalla ilmalla haluaa kiinni pistää. Se on tosi helppo tehdä ja näyttää hyvältä.
Esittelen myös kaksi tuotetta, joita olen nyt käytellyt edistämään rusketustani entisestään.



Nivea sun carotene sun lotion

"Aurinkosuojaemulsio sisältää karoteeniuutetta ja E-vitamiinia, jotka edistävät kauniin ja tasaisen rusketuksen syntymistä. Suojaa ihoa palamiselta ja ennenaikaiselta vanhenemiselta. Hoitavan koostumuksen Lipo-Moisturising complex pitää ihon pehmeänä ja pitkittää rusketuksen kestoa."

Tämä on ollut mun mielestä tähän mennessä hyvä aurinkorasva. Kerrointa tosiaan on vain se 6, joka on aika alhainen mutta täytyy vaan muistaa lisäillä usein lisää rasvaa ja välillä laittaa vaikka isompaakin kerrointa. Musta on tosi kiva, että tohon kuuluu myös rusketusta edistävät ainesosat. Värikin on hauska keltainen ja tuoksu aika sama mikä muillakin aurinkorasvoilla.


Dove summer glow nourishing lotion

"Kevyesti päivettävillä ainesosilla hoitaa ihoasi samalla kun se asteittain vahvistaa luonnollista ihon väriäsi."

Mä oon ite kokeillu tätä vasta kerran, koska en oo koskaan tykännyt läträtä itseruskettavilla kun on nähnyt joitain ihmisiä, joilla se on mennyt ihan överiksi. Tän totesin kumminkin tosi hyväksi kun levitin huolellisesti. Ihon väri pysyi tosi luonnollisena vaikka saikin väriä, eikä mulla tullut mitään levitysrajoja. Myös plussaa siitä, että tuoksu on hyvä eikä haise siltä, että on levitellyt itseruskettavaa.
Tämänkin kanssa pitää silti olla huolellinen levityksessä vaikka ei tulekkaan niin helposti rajoja ja pestä kädet käytön jälkeen. Jos haluaa kunnon tuloksia näkyviin pitäisi sitä joka ilta levitellä mutta mulle ainakin riittää, että välillä vaan pistän, sillä kerta laitollakin näyttää jo päivettyneemmältä. :)

Nyt vielä hiuskampausta loppuun...
 

 
Tämä on siis ihan löysä nuttura, joka kiinnitetään alas. Aloitetaan samalla tavalla kuin tehtäisiin poninhäntä mutta lopuksi jätetään hiukset löysäksi lenksuksi eikä vedetä poninhännäksi. Ylimääräiset hiukset pyöritetään pompulan ympärille. Sekoittelin käsin hiuksia pöyheämmän näköisiksi ja laitoin hiuslakkaa.
 
Love,
  Mona



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti